В новия роман на Л. Дж. Шен („Крадецът на целувки”), „В случай на чудо”, една млада жена захвърля всичко под звездното ирландско небе и се врича във вечна вярност на един уличен музикант. Но казват, че обещанията се правят само за да бъдат нарушени. Нали?...

Рори има кариера, която обича, красив приятел, когото обожава, самостоятелност, която е извоювала с дълги години труд. Да, работата ѝ е за продажен и егоистичен музикален продуцент, на когото му пука повече за акциите му, отколкото за неговите артисти. И да, Рори е пълната противоположност на жените, към които обикновено се стремят мъжете като нейния приятел – изискани, богати, на малко име с хората от висшето общество. Но въпреки това животът ѝ е що-годе на прав път. Тя вече не е онова сломено момиче, отишло в Ирландия преди девет години, за да събере парчетата от себе си.

Мал мрази разточителните събития, светските издания, звукозаписните компании и фалшивите обноски на изисканото общество. Музиката му – тази, която го е превърнала в недостъпния ирландски бард, по когото цял свят бленува – е единственото, което има значение. Музиката, която пише, докато лежи на двора си под съвършеното нощно небе. Тогава какво прави в Манхатън, в компанията на най-големите собственици на звукозаписни компании и техните пластмасови асистентки?
 




Рори е сигурна. Мал не би се преместил да живее в Америка. Дори заради момиче. Особено заради момиче. И най-вече заради нея. Певецът, който оглавява класациите. Кралят, който пленява света. Вероятно дори не помни онази вечер, в която за един дъх време ѝ е отнел невинността, откраднал е сърцето ѝ и я е разсъблякъл.

Но чудото се е случило. Пътищата им са се пресекли. И той иска от нея да изпълни обещаното. Да зареже всичко и да бъде с него.
Казват, че обещанията се правят само за да бъдат нарушени… Освен в случай на чудо.

„В случай на чудо“ (ИК „Сиела“) е самостоятелен роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен. Книга след книга, Шен завладява сърцата на феновете си с герои, които отговарят на всяко предизвикателство на съдбата, които се борят с вътрешни демони и поставят стени около себе си, но безотказно печелят любовта на читателите.