В навечерието на дългоочаквания полуфинал на осми сезон на MasterChef се появява и първата книга на  магнетичния шеф Илиан Кустев – повелителят на българската кулинария, който омагьоса публиката.

В луксозното издание „69 рецепти с история“ любимецът на зрителите събира някои от рецептите, очаровали през годините стотици ценители на вкусната храна, сред които самите крал Чарлз, Маргарет Тачър и Брад Пит. 

С над две десетилетия стаж в най-елитните хотели и ресторанти в Лондон, Париж, Барселона и София шеф Кустев определено има какво да разкаже, както и какво да посъветва търсачите на вкусни и завладяващи идеи. 

Каква е тайната на качамака с чоризо на шеф Кустев, на която не можа да устои дори самият Джони Деп? Как експериментите в кухнята понякога могат да родят истински шедьоври? 

Придружени с цветни фотографии, предложенията на властелина на  българската кулинарна сцена ще ви покажат как да превърнете готвенето в истинско преживяване и ще ви дадат идеи как да превърнете и най-обикновения ден в нещо специално. И че страстта е най-добрата подправка, която може да вложите в едно ястие.

От екзотични сосове и дресинги, през ароматни супи, здравословни салати и апетитни месни и безмесни гозби, в „69 рецепти с история“ са поместени множество идеи за гурме пиршество, които ще изкушат всеки любител готвач да се впусне в това вкусно предизвикателство и да овладее изкуството на храната.

Написана в характерния за шеф Кустев забавен, прям и автентичен стил, „69 рецепти с история“ ще ви изстреля сред върховете на кулинарията и ще ви превърне в истински майстор готвач.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук