Бианка Жак е 61-годишна жена, която в миналото е работила като полицай, после е била собственик на ресторант, а към днешна дата се изявява в платформата с еротично съдържание OnlyFans, където изкарва по хиляди долари на месец. Отделно от това, в Instagram Жак може да се похвали с над 120 хил. последователи.

В интервю за Jam Press жената споделя, че е изкарала в полицията 17 години, когато решила, че ѝ трябва промяна.

Напуснах полицейската служба, защото усетих, че няма какво повече да ѝ дам. Не бях щастлива и имах нужда от промяна в моя живот, казва Жак, която напуска полицията през 2012 г.

Със спестените пари тя отваря собствен ресторант, който поддържа и развива в продължение на пет години, докато накрая бизнес начинанието ѝ не фалира и тя е принудена да затвори заведението.

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

Останала безработна, но все още с достатъчно средства в банковата си сметка, Бианка започва да търси ново поле за изява, от което да изкарва пари. През това време тя взема участие в няколко конкурса по бодибилдинг, където се запознава с човек, който има сайт. В него всеки, който има изваяно тяло и притежава впечатляващи мускули, може да изпрати няколко снимки и да се качат на въпросния сайт, срещу което ще получи заплащане.

От този момент Бианка навлиза във виртуалния свят и с течение на времето започва да експериментира с еротично съдържание.

Сключих договори с още няколко сайта, където постепенно събрах самочувствие и кураж, признава тя.

Така навлязла в търговията с еротично съдържание, което предлага платформата OnlyFans. По думите ѝ чрез нея успява да печели около 1600 щатски долара на седмица.

„В интерес на истината, получавам доста комплименти за това как изглеждам. Много от хората ми казват, че не ми дават годините, на които съм. Някои дори ме питат дали не съм допуснала грешка, когато съм писала възрастта си в профила ми“, обяснява канадката.

Накрая тя разкрива, че преди години се е подложила на пластични операции, но повече не възнамерява да си прави каквито и да било естетически корекции и в момента се чувства удовлетворена от начина, по който изглежда.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук