Според хороскопа на астроложката Алена тази седмица ще бъде критична за някои зодии. Вижте какво ви вещаят звездите за седмицата според нейния хороскоп, публикуван във в. „Уикенд“:

Овен
През идната седмица ще се проявите по нетипичен начин.

Ако по принцип преследвате най-вече личните си желания и амбиции, през следващите дни ще се стремите към хармония с околните. Върви ви в любовта.

Телец
Любовта ще бъде в главите на много от вас. Ако копнеете за близост, засилете контактите си.

Не се замисляйте дълго, а действайте. Обвързаните ще се радват на по-голяма близост. Необвързаните също ще търсят приятна компания.

Близнаци
Тази седмица ще започне спокойно за вас. В работата и в личните ви отношения всичко ще се развива нормално. През свободното си време ще търсите забавления и удоволствия. След средата на периода ви очакват предизвикателства.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани тайни! Бързо проверете какво се крие зад вашата

Рак
През периода е потребно да не оставате без работа и да намерите сфера, в която да вложите енергията си. През идната седмица ви очакват приятни мигове в семейството и с любимия човек.

Лъв
Насочете усилията си към дейности, от които може да имате практическа полза. Ако се наложи да похарчите по-значителна сума, не се притеснявайте. Ще трябва да положите усилия, но те ще дадат добри резултати.

Дева
В началото на седмицата ще имате добро настроение, ще се изявявате пред околните и ще стигате до информацията, която ви е необходима, за да изпълните замисленото. Късметът ще бъде с вас.

Трите зодии, които винаги ще ти пазят гърба!

Везни
За да оползотворите най-добре позитивните астрологически влияния, можете да се отдадете на емоциите. Повече от всякога ще показвате и доказвате обичта си. Излизайте, забавлявайте се и забравете за тревогите.

Скорпион
Следващата седмица ще е чудесна за вас, макар че ще се появят някои подводни камъни и ограничения, с които ще трябва да се съобразите. За съжаление, не сте застраховани от сцени на ревност.

Стрелец
Очаква ви една значима седмица. Заредете се обаче с търпение. Отделяйте повече време за себе си – за почивка и за приятни занимания. Не очаквайте всичко да се разреши за ден-два.

Козирог
Ще се изправите лице в лице с отговорностите, които сте поели към хората около себе си. Възможно е да откриете, че някои задължения са бреме за вас. Обърнете повече внимание на чуждите болки.

Пълен хороскоп за декември! Проверете какво ви очаква в края на тази година

Водолей
Очаква ви една чудесна седмица, що се отнася до професионалната ви кариера. Късметът ще бъде с вас. Ако проявите повече инициативност, ще бъдете възнаградени. Само не стойте със скръстени ръце.

Риби
В душите на много от вас ще стане по-бурно от обикновено. Ще се чувствате нервни и тревожни. Опитайте се да покажете на някои хора, че не бива да злоупотребяват с добрината ви. Имате чудесни възможности за творчество.