Тази мила снимка може да разнежи и най-заклетите врагове на фолк звездата Алисия. Певицата нежно е прегърнала Лидия Станоева. Двете дами изглеждат зашеметяващо добре – особено Лидка Скалата, както е по-известна майката на Георги Станоев – Малката Бирма. Алисия също пръска огромна доза сексапил гледайки със загадъчен и премрежен поглед.
Вероятно прякорът на Лидия идва от железния й характер, за който се носят легенди. Певицата обаче е успяла да разтопи сърцето й и да се настани трайно там. 

Звездата на Ара се е трогнала от милото отношение на бъдещата си свекърва и е написала коментар съпроводен от няколко сърчица: „Сродната ми душа“. Това фото светкавично събра множество лайкове и коментари, пише "Хот Арена".

Говори се, че Станоева е влюбена в Ася и много иска връзката на сина й да премине в законен брачен съюз. Двете жени са си първи приятелки и се разбират повече от перфектно, дори Лидка се е сближила и с Валерко и го приема като част от семейството им. Тя обаче иска да има и свои внуци, с които момчето да си играе. 

Лидия още повече се е размечтала да ожени сина си покрай сватбата на Калоян Арсенов, който е доста близък приятел на Жоро Бирмата.