Заредена с много енергия от слънцето на Малдивите и от нежните ласки на любимия мъж, фолкзвездата Алисия отново е на сцената и е по-гореща от всякога. Още със завръщането си от райското кътче, където се отдаде на релакс, Ася се втурна по участия. Грандамата на попфолка забавляваше подпийанлите си фенове, показвайки им горещата сисиликонова гръд – нейна запазена марка. Обладана от прекрасно настроение, Ася не спираше да подскача, да вдига ръцете си нагоре, с което караше кръвта на зяпачите да закипи.
Очакваният ефект не закъсня и след всяка порция обилно показване на гърдите си, Алисия едва събираше бакшиша в нежната си ръчичка. Това я вдъхновяваше да палува още и още. Изрязаната рокля услужливо помагаше на певицата в „бизнес“ начинанието й. 

„В края на вечерта Алисия си тръгна с яка пачка омачкани банкноти от щедрия бакшиш, за който здраво се потруди“, коментираха свидели на сеира, пише Хот Арена.

Алисия не пропусна да зарадва последователите си в социалните мрежи с последния кадър от Малдивите. Любимата звезда показва секси тяло в още по-секси бански. Кой е щракнал фотоса можем само да се досещаме.

Вижте СНИМКИТЕ в галерията!