Семейството на поп певицата Белослава крие тайна голяма тайна от годините на соца. Бащата на популярната поп изпълнителка и съпруг на актрисата Анета Сотирова - психиатърът д-р Борислав Стоянов бил тикнат в пандиза в началото на 80-те заради контрабанда на кожени палта от Турция за Съветския съюз. Лекарят от клиниката за наркомани в Суходол обаче е по-известен не с професията си на медик, а с бизнес проектите си, твърди „Таблоид“.

В златната ера на соца – в края на 70-те, Стоянов попада в бохемската компания на Иван Славков-Батето и на Янчо Таков. По онова време първият е генерален директор на БНТ, а вторият – е сред водещите журналисти в телевизията и създател на предаването „Всяка неделя”.
Доктора, както е известен бащата на Белослава, използва своя бизнес нюх, за да натрупа пачки, тъй като смята, че медицината не му носи достатъчно пари. Заедно със сина на комунистическото величие – Пеко Таков – член на Политбюро и зам.-председател на Държавния съвет, решават да спечелят пари като купуват палта от капиталистическа Турция и ги продават в братския СССР, където търсенето на черния пазар е голямо. Освен това очевидно Янчо и аверът му са разчитали на високопоставения партизанин Пеко Таков, който освен това е бил и министър на търговията. 

И журналистът, и психиатърът били убедени, че ще направят страхотен удар, продавайки турските кожени палта в Съветския съюз и потривали доволно лице, смятайки, че без особени усилия, ще спечелят огромни за времето си пари. Бохемите мечтаели да похарчат парите за охолен живот. Сделката била одобрена от техния ментор Батето и с негово знание те заминали за Турция да направя алъш-вериша. Социалистическа България гледаше да поддържа нормални отношения с капиталистическа Анкара, въпреки Възродителния процес на БКП срещу българските турци и затова границата бе отворена, още повече, че търговците Таков и Стоянов пътували с дипломатически коли.

През 1981 г., на връщане от южната ни съседка, обаче били задържани на „Капитан Андреево”, а след това и осъдени за контрабанда, като излежали присъдата си в затвора. Създателят на „Всяка неделя” твърди, че историята е раздухана, не ставало дума за контрабанда, а всичко било активно мероприятие на Държавна сигурност и определени кръгове в ЦК, за да бъде отстрелян баща му Пеко Таков. Което и се случва в крайна сметка. 

Плейбоят наследник на комунистическия велможа търка наровете две години и половина. Също толкова време лежи в затвора и съпругът на Анета Сотирова. За разлика от бившия мъж на Лили Иванова, който с охота коментира „кожената афера”, Доктора никак не е словоохотлив по тази тема. Пред познати споделял, че благодарение на това, че бил психиатър изтърпял лишаването си от свобода.  

Със сигурност обаче затворническата травма не е нищо в сравнение с това, което бащата на Белослава изживява преди 20 години. Родителите на д-р Стоянов - пенсионирани учители, санамерени заклани в дома им във Враца. Като извършител на кървавото престъпление тогава властите заподозряха, а после осъдиха тяхната слугиня Виолина. Според мълвата в града обаче тя била само изкупителна жертва и ставало дума за разчистване на сметки със сина им. По това време мъжът на Анета Сотирова вече развиваше сериозен бизнес, стартирал в зората на демокрацията с общи проекти с Илия Павлов. Двамата първоначално се занимават с внос на уиски, а Борислав и Анета дори кумуват на църковната сватба на Илия и Дарина Павлови.