Бившата изгора на младия бизнесмен Георги Станоев - Бирмата - фолк певицата Преслава и настоящата му половинка - също изпълнителка от лекия жанр Алисия, се засякоха на модно събитие. Двете се появиха на откриването на нов бутик в столичен мол. Певиците дори се гушнаха, за да позират заедно. Те запечатаха този момент в обща снимка. Алисия втрещи фотографи и гости на събитието с меко казано странното си облекло. Тя "блесна" на червения килим със син анцуг и бели обувки с ресни и на висок ток. Въпреки че спортното облекло е от актуална марка и не е никак евтино, но това съвсем не значи, че трябва да се комбинира с такъв вид чепици.
В никакъв случай не изглежда елегантно или актуално. Откъдето и да го погледнеш този моден гаф попада в графа "недопустими". За разлика от колежката си, Преслава изглеждаше далеч по-добре. Въпреки че не се беше изтупала в някоя скъпарска рокля, певицата отново бе секси. Тя бе решила да съчетае дънки и блуза с обувки от модната марка, на чието откриване присъстваше. Малката й дамска чантичка също привлече вниманието и получи положителни коментари, като добре подбран аксесоар.Първата засечка между Алисия и Преслава бе на промоцията на последния албум на фолк певеца Константин преди Нова година. Изпълнителят събра много приятели и фенове в своя клуб в Студентски град. Той прояви колегиално отношение и покани всички свои дуетни половинки, с които е пял през годините.

Единствената, която липсваше бе Райна, която по това време бе на почивка в чужбина. Освен нея всичките му дуетни партньорки уважиха промоцията, а сред тях бяха Алисия и Преслава. Тогава отново имаше обща снимка, но двете изпълнителки предпочетоха да не застават една до друга.