Валентин Кулагин лежи в затвора в Дубай, а това, което го чака там, никак е розово. Топ гримьорът, който иначе се слави с остър език и сприхав характер, този път май се е забъркал в сериозни неприятности.

Българи, които пребивават в арабското емирство, издават, че Кулагин има неприятности с местната власт и това е причината да не може да се прибере в България с месеци, пише "Уикенд".

След няколко съдебни заседания, които се проточили във времето, дубайският съд го осъдил на три месеца. Според версията на самия Кулагин причината да го съдят е дребно хулиганство. Спирхавият брадър, за когото не е новина, че обича да се забърква в скандали, твърдял, че е ударил полицай след разправия с местен мъж. Още на първото дело по случая той е получил присъдата, но тъй като обжалвал, останал на свобода до средата на септември, без право да напуска емирството. 

Един от последните постове на Кулагин в социалната мрежа звучи в тон със ситуацията: "Отнеха ми невинността, но душата ми все още е тук". А според изданието думите му са свързани с получената присъда.

Постът на Кулагин е от 25 септември, откогато няма и повече информация за него.