Носителката на титлата Мис Топ Свят Елизабет Методиева доста брутално е била шута на доскорошното си гадже. Той е топмилионера Димитър Тодоранов.


"Искам да си останем приятели. Нищо повече не мога да ти дам!".

Това съобщение Елизабет е пратила на милионера в първите минути на новата година, разкриха пред HotArena приятелки на красавицата.

А няколко дни преди това Тодоранов я е поканил да посрещне новата година в неговата компания. След това съобщение той бил в нокаут като ударен от мокър парцал. До днес 6 януари все още не се е бил съвзел от удара. 

Потвърждение на информацията за раздялата между двамата идва косвено и от Методиева. Миската е пуснала във Фейсбук профила си снимки от които е видно, че празнували новата година в компанията на сладникавия Боби Комсийски, други топ ергени и нейни приятелки среди които и гримьорката й.

Както HotArena писа, Елизабет яко е пленила сърцето на известния  ресторантьор и плейбой.

Милионерът бил влюбен като хлапак в Методиева и заради нея заразял цяла върволица от фенки. Мечтата му била да види Елизабет като булка и своя законна съпруга. Последният жест, който й направил преди дни, бил да й изпрати букет от 111 рози, придружени с любовна бележка, в редакцията на вестник "Телеграф", където  миската работи като журналистка.