Антония Петрова предизвика куп критики заради липсата си на елементарни познания по пунктуация и граматика, пише HotArena. Наш редовен читател изпрати до редакционната поща писмо, в което не крие възмущението си от претенциите на Мис България 2009. И от липсата на покритие за голяма част от тях. 

Предлагаме пълния текст на писмото му, както и поста на Антония, предизвикал критиката.

Пиша Ви, защото ми омръзна от самохвалството на Антония Петрова. Госпожата претендира за сериозна кариера на юрист и е притежател на две висши дипломи, а няма елементарна представа за граматика и пунктуация. В своите социалните мрежи тя залива с едни и същи снимки и постове, които копира по хиляди пъти, и които са написани неграмотно. На места липсват запетаи (понякога пред "че"), на други има сложени запетаи без да има нужда. Също така се пише "по-точно" с тире, а не "по точно". Освен това обръщенията "вие", "вас" са с малки букви - или познава абсолютно всички към които се обръща, или не признава учтивата форма от граматиката. Недопустимо е човек с претенции като нейните да допуска елементарни грешки. 

Относно тоалета, за който се оправдава - много отдавна този модел излезе от мода, да не говорим, че тя втори сезон се подвизава с него, предполагам поради липса на средства.