Пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев подари на съпругата си Теодора Велинова златен часовник Ролекс в знак на благодарност, че на 6 февруари го дари с дъщеричка. 
Малката София и майка й бяха изписани от частна болница „Надежда“ в изключителна тържественост. За това се погрижи мъжката половина на семейството – таткото и синът Филип, който е почти на 3 години, пристигнаха в елегантни тоалети почти час преди изписването. Бащата носеше огромен букет цветя за мама, а баткото – розови балони с надпис „Baby girl“ за сестричката си. 
След като двете дами се появиха във фоайето, Филип започна да тича, като викаше възторжено: "София! София!" Тържествената церемония бе увековечена и от фотограф, който запечата щастливите усмивки на фамилията. 
Всички се прибраха у дома с белия джип Мерцедес, който д-р Енчев неотдавна подари на съпругата си. Колите и на двамата имат еднакви номера в унисон със симетрията, която е емблема на пластичния хирург - 906090. Велинова бързо се качи в колата, гушнала новото попълнение в семейството, но присъстващите все пак успяха да забележат, че макар и седмица след раждането, фигурата й почти не се е променила и бившият модел изглежда елегантно и секси. Хирургът сподели радостта от появата на дъщеричката със снимка във Фейсбук, минути след като лично преряза пъпната връв на София. Веднага той бе обсипан с поздравления от почитатели и пациенти от цял свят. Най-голямото щастие на света е да имаш дете, но още по-голямо е да имаш две, възкликна лекарят, помогнал на стотици хора да възвърнат самочувствието си и да живеят пълноценно.