Ако понякога облеклото на Ким Кардашиян ви се струва екстремно и безвкусно, значи още не сте видели нейното копие от Англия - Деми Роуз. 

Заради приликата със световната звезда красавицата е наричана британската Кардашиян и популярността й нараства с всеки изминал ден. 

Трябва да се признае, че самата Деми полага доста усилия да привлече вниманието към себе си и облича всякакви провокиращи дрехи, които определено не оставят безразлични феновете й, дори и да става въпрос за най-обикновена разходка. 

И този път моделката шокира минувачите със своя аутфит. Спортен сутиен и екстремно разкъсани дънки - това е всичко, което звездата бе облякла. Деми Роуз ни най-малко не се притеснява от това, че такива дънки отдавна са излезли от мода. Това, което се допуска максимално сега е дънките да са протрити. А и моделът, избран от манекенката, очевидно не е най-удачният. 

През процепите краката й изглеждат по-дебели, виждат се и не до там привлекателните й колене. Все пак, след като преди време Деми излезе да се разхожда в нещо като пола, представляващо две защити, тънки парчета плат, това облекло със съдраните дънки дори изглежда целомъдврено. 

Превод БЛИЦ