Пухкавата Деси Слава докара феновете си в мрежата до екстаз, след като се показа в "перфектна" форма от Малдивите, но с помощта на... програмата фотошоп. Деси Слава открай време води неравна битка с килограмите, а съвсем я загуби щом заживя с младото си гадже Благой Найденов – Малката Кобра.
Певицата отнася доста негативни коментари за вида си, а най-близките й приятелки я съветват да се вземе в ръце, за да не остане сама. 

Обработената снимка от Малдивите (виж в галерията), най-вероятно показва мечтаната визия за Деси, която за съжаление обаче няма нищо общо с действителността. На този кадър липсват сланинките по корема, паласките и закръглените баджаци.

Вече месец двойката е на път. През декември Благой, Деси и синът й Майки бяха в Америка. Сега двамата са се отдали на любовна почивка на Малдивите. Чалга звездата и спортистът са отседнали в ризорта "Тилагури", построен върху остров с дължина 200 м., ширина 300 м., на 13 километра от столицата Мале. Двамата консумират любовта си в едно от 72-те построени директно върху водата бунгала с голям прозорец с невероятна гледка към океана и мебелирана тераса с директен излаз.Източник: Хот Арена