Британското издание „Дейли Мейл“ написа обширна статия за българската актриса Анджела Недялкова, която има главната женска роля в „Трейнспотинг 2“, и стана истинска звезда за броени дни. Не само във Великобритания, но и по цял свят.
„Анджела Недялкова нямаше никакъв проблем да открадне вниманието за себе си по време на премиерата на „Берлинаре“ на филма в петък. 25-годишната красавица се появи в блестяща рокля, но полугола, до своите колеги от тежка категория „звездност“ , пише изданието.
 

„Анджела, която е новак във филма, показа дълги крака и огромна усмивка. Тя огледа добре всяко кътче на червения килим”, пише още медията. Залагайки на малко аксесоари, българката разчиташе на фина диаментена огърлица.
 
Изданието разказва още за биографията на актрисата и за това как от рано била закърмена с първата част на култовата лента. И също така, че и преди е играла подобни противоречиви филми в други филми. В датска продукция например, била в ролята на гадже на богат бизнесмен, а сцените били толкова вулгарни, че някои от тях били забранени за лица под 18 години.