Бившият вокалист на групата D2 Дичо Христов ще докаже, че е също толкова добър в кухнята, колкото и на музикалната сцена. Това изпълнителят на "Още от деца“ обяви навръх 48-ия си рожден ден.

Повод за демонстриране на умения с черпака ще даде новото предаване на Христов. Епизодите на готварското си шоу той е кръстил шеговито "Чичо Дичо черпи“, като анонсира: "Очаквайте скоро кулинария и рецепти“.

В дом на предаването ще се превърне интернет. "Абонирайте се в YouTube на DICHOmusic за да можете да бъдете сред първите от това ново откачено изживяване!“, призовава певецът.
 Авторът и главният герой на предаването не издава все още кога ще излъчи първия епизод от "Чичо Дичо черпи“. Въпреки това негови последователи смятат, че премиерата ще се състои около Никулден, а причината за това предположение е снимката, с която Христов позира за промоцията на епизодите. На кадъра звездата е с риба в ръка и се готви именно върху нея да покаже кулинарните си умения.

Готварството съвсем не е ново занимание за Дичо. Заедно с половинката си Карина Попова той е собственик на едно от култовите заведения в Синеморец. Самата тя пък преди четири години показа завидни умения в риалити предаването MasterChef.