Нова мода обзе родните девойки, които искат да станат атрактивни силиконови кифли. Голяма част от младото поколение са фенки на пластиките, но не могат да си позволят да направят корекциите, за които мечтаят, заради липсата на пари, пише "Телеграф".
Нов хитов сайт "time2be.sexy" обаче им дава възможност да съберат заветната сума и то от хора, с които изобщо не се познават. Влизайки в сайта, попадаш на реклама, "Сбъдни желанието си". Само с един клик можеш да кандидатстваш за сбъдване на твоята мечта. Това, което трябва да направи девойката е да напише данните си. Изискват се трите имена, каквото желае да промени по себе си и сумата, която и е нужна за това.

Колкото по атрактивна снимка сложи, толкова повече мъже се навиват да дадат пари за нейната промцна. Всеки може да дава толкова,  колкото пожелае, след регистрация на сайта. Изискването към мщжете за регистрация е да попълнят данните от кредитната си карта. Освен, че могат да разглеждат галериите със снимки на момичетата, могат да потърсят контакт с тях и най-вече да отделят средства, за да ги спонсорират да осъществят мечтите си да бъдат красиви, секси и желани. Млади мъже и по-възрастни чичковци се регистрират масово. Повечето обаче отделят по не повече от 5 лева за избраната от тях фаворитка. "Идеята ми хрумна от една приятелка, която много искаше да си сложи силикон, но нямаше тази възможност. Нейна близка прие много присърце това желание и започна да събира от техни приятели по 5-10 лева. Така след година събраха сумата. Така на мен ми хрумна, че много момичета могат да сбъднат мечтите си", разкрива собственикът на сайта Юлиан.

В сайта няма ограничение за нещата, които може да поиска едно момиче за преправяне по тялото си. До момента най-много искат да уголемят бюста си, което варира като цена между 5000 и 10 000 лева. Следват тийнейджърки, желаещи да си сложа хиалурон в устните си, за което са необходими около 200-300 лева/ Има желаещи за забелване на зъбите, присаждане на коса, дори такива, които търсят професионален фризьор, за да пребоядисат косите си в желания от тях цвят. Има и немалко дами, които се опитват да съберат пари, за да коригират носовете си. Във форумите се шегуваха, че кифли търсят пари, за да си направят новият нос тип Мис България. При ринопластиката цените варират между 2000 и 5000 лева в зависимост от избрания доктор за интервенцията.