Megami Club – Hotel Marinela бързо се наложи като един от най-добрите и иновативни нощни клубове в страната и сега дига летвата още по-високо. В новогодишната нощ екипът на клуба организира едновременно две празнични събития – зала EFE на хотел Marinela ще е домакин на Mega Megami партито, доказало през последните години, че е недостижимо благодарение на шоу, пърформънси, красива хореография и танци от балет Megami и Акробатик Air Show. Темата в новогодишната вечер ще е Winter Wonderland и наистина ще ви отведе на приказно пътешествие.
Вратите на EFE отварят в 22:00, преди полунощ публиката ще бъде забавлявана от младата Donna (открита в първия X Factor), танцово и акробатично шоу и DJ party. С идването на новата 2018 година ансамбъл „Чинари“ ще поведат задължителните хора, след което на сцената ще се качат Преслава, а след нея – Гъмзата Брас Шоу и балет „Магаданс“.


 
И това – както ви подсказахме в началото – не е всичко. Двойната изненада е, че в новогодишната нощ самият Megami Club – Hotel Marinela също ще работи и ще посрещне своите клиенти. Donna ще подгрее настроението, Lariss (чийто най-известен хит е Dropping the Bomb с близо 20 млн. гледания в YouTube), а в часовете след полунощ Гъмзата Брас Шоу и балет „Магаданс“ ще вдигне градуса на купона.
 
С това парти екипът на Megami Club – Hotel Marinela окончателно доказва, че не се страхува да експериментира и да излезе извън зоната си на комфорт.

А ако преди шеметната нощ в двете зали решите да поглезите себе си с виртуозно пет-степенно меню в ресторант Bulgar, моля, обадете се на номер 0877 74 5555.