Футболистът е врътнал кранчето на Есмер и на нея не й остава нищо друго, освен сама да покрива нуждите си. Ето защо тя използва таланта си да гримира, за да изкарва допълнителни доходи. Поредната жена на Джизъса вече се похвали с първия си модел в мрежата. Брюнетката е започнала да прави свои копия, забелязват потребителите.

Докато съпругата на футболиста се опитва всячески да се откъсне от зависимостта си към него, Джизъса го е отдал на запой. Благо обикаля кръчмите със съотборници, всяка свободна минута прекарва в България и ни най-малко не се вълнува какви ги върши любимата му, пише „България днес“.

От няколко месеца Есмер сама се грижи за сина им Елай. Бебето се роди в началото на миналото лято, но родителите му ревниво го пазят от хорски уроки и досега негова снимка не се е появявала в социалните мрежи.

Раздялата между Джизъса и Омерова е поредна за двойката. Откакто са заедно, двамата са били в конфликт десетки пъти. И този път надарената мургавелка е изтрила всички снимки с Благо, все едно никога не е съществувал в живота й.

Георгиев, от своя страна, по никакъв начин не показва, че страда за половинката си. Джизъса е във вихъра на купона и е спокоен, че брюнетката както винаги ще му прости. Дали и този път Есмер ще прибере неверника след захожданията му, само времето ще покаже.