Измамници използваха името на Джорджано, за да събират пари от тийнфеновете му, като пуснаха оферта, че се предлага като компаньон за празника на влюбените, пишат Телеграф.

Дори са направили различни пакети, които варират между 100 и 1900 евро.

Най-ниската цена предлага само приятелска разходка, а за 100 евро отгоре се включва шоколад, роза и коктейл. Ако кандидатите искат вечеря и снимка за социалните мрежи, то цената вече е 400 евро.

Най-скъпият пакет от 1900 евро включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, снимки, нощувка в хотел + статус във Фейсбук “Обвързан“ за две седмици. Така всеки решил да се възползва от подобен род услуга има право на избор и съответно сума, с която по-късно стана ясно, че ще изгори.

Джорджано стана жиголо! Пусна скандална ОБЯВА

Измамниците не спират дотук и искат всеки, решил да се възползва от офертата на изпълнителя на култовия хит „Отиваме на кОпон“, да изпрати предварително сумата на пакета, който е избран.

За отрицателно време шокиращите предложения обиколиха целият Фейсбук, а няколко часа по- късно лично Джорджано от официалния си профил заяви, че това е измама с името му. Той публикува поста на мошениците, а отгоре написа: „Фейк страница. Докладвайте и не пращайте никакви пари на никой“.