Джулиана Гани за пръв път ще празнува Коледа с новия мъж в живота си и с малкия си син Давид, сподели тя пред „Телеграф“.

„Давид ще бъде при нас от Бъдни вечер до Нова година, така че ще прекараме празниците с Теодор и него, планирали сме да украсим заедно елхата, той много се радва“, разказа хубавицата.

Чудо

Джули е подготвила специална изненада за малкия Давид. Казва: „Давид е много скромен и почти нищо не иска освен Цар лъв, от друга страна, е супер презадоволен“.

На празника Джули разказа, че ще се събере с цялото си семейство, както и с това на новата си половинка. И с нетърпение очаква да изпрати старата година, за да посрещне малкото си чудо в новата година.

Трепет

Силиконовата красавица Джулиана Гани е в трепетно очакване на втората си рожба, която трябва да се появи съвсем в началото на новата година, но от предразсъдъци не иска да спомене точната дата.

Красавицата разказа, че вече е купила всичко необходимо за новия член на семейството си. „Имаме си нова количка, повивалник, люлка, гнездо и бейбифони, даже от някои неща имаме по две. Шегуваме се с Теодор, че с всички тези неща можем да отгледаме поне две деца“, развълнувано каза тя.

Гани каза още, че е качила само 5 кг, но особено в последния месец се е съобразявала с храненето си. Тя знае от личен опит с първородния си син Давид, че последните два месеца са именно тези, през които се качва най-много.

По този повод и трапезата за празниците ще бъде съобразена с нейното здравословното хранене. С половинката й тази година са заложили основно на плодовете. На трапезата ще сложи печена тиква с мед и орехи, печени ябълки с орехи и канела и цитрусови плодове.