Готови ли сте за шопинг?

Подгответе списъка с желаните покупки, защото утре сутрин /23.05.2017г./, Fashion Days стартира голямо фешън събитие -“End of Spring Sale”. Кампанията ще е мащабна и се очаква да бъде  най-голямата кампания за месеца. Възползвайте се от това и обновете гардероба си за лятото!

Разгледайте офертите тук!

В периода 23.05-25.05.2017г. Fashion Days ще предложи големи сезонни намаления на всички продукти в магазина! Три дни със значителни отстъпки. Кампанията ще стартира на 23.05 от 07:00 часа. Подгответе си списъка, събитието ще е мащабно!

Фешън гигантът предлага  голямо разнообразие от продукти, като асортиментът  му включва над 500 000 продукта на над 100 марки, включващи женски, мъжки и детски облекла, обувки, аксесоари и спортни стоки. Разнообразието от продукти е голямо, а отстъпките ще са значителни.

Часът и датата на събитието са известни - “End of Spring Sale” стартира на 23.05. от 07:00 часа.
.......................

Повече за Fashion Days

Компанията е създадена през 2009 г. в Швейцария и за този период се е разраснала драстично, като навлиза на пазарите на България, Румъния и Унгария. За кратък период генерира 4 милиона потребители и над 1.6 милиона фенове в социалната мрежа Facebook. Fashion Days превръща онлайн пазаруването в ново изживяване и се утвърждава като сърцето на модната общност в региона.

Разгледайте офертите тук!