Стюардесата Ваня е безапелационният победител във „Фермата“ за 2020 година. След тежки физически изпитания в суровата, покрита със сняг планина, след гласуването на фермерите и на зрителите, тя триумфира в шоуто. Така тя стана втората жена №1 в риалитито след Веселка, която се представи по-добре от всички миналата година.

Зад Ваня останаха президентският гвардеец Калоян, строителят Боби и пчеларката Надя.  
 
„Гордея се със себе си. Благодаря ви! Юху!“, развълнувано заяви в типичния си стил стюардесата, след като грабна чека за 100 000 лева.  
 
По време на инфарктния финал Ваня се бори сърцато заедно с останалите претенденти за приза. Получи 50 точки от битките, 20 точки от Фермерския съвет, съставен от героите от шестте сезона на риалитито и спечели 48 процента от гласовете на зрителите, равни на 48 точки. Сборът на трите компонента я превърна в победител.   
 
Големият гвоздей в шоуто беше висенето на хоризонтална греда. Надя и Боби успяха да издържат рекордните три часа, вкопчени в нея при минус 15 градуса, демонстрирайки изумителната сила на характера и дух.  Ваня геройски устоя на изпитанието близо 2 часа и 50 минути.