При нечовешки студ стартира битката за 100 000 лева в риалитито „Фермата“. Брулени от леден вятър, сред планинските преспи, финалистите в шоуто се втурнаха към голямата награда.
 
Стюардесата Ваня, пчеларката Надя, гвардеецът Калоян и строителят Боби ще покажат на какво са способни в четири напрегнати сблъсъка, като се състезават във всеки от тях, без да са разделени на мъжка и женска група. Битките са записани непосредствено преди финала, за да се избегнат непредвидените ситуации, свързани с Ковид-19, но гласуването е на живо.
 
Победителят ще бъде обявен след сбора на три компонента: резултата от сблъсъците, гласовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от шестте сезона на шоуто и от решаващия зрителски вот. Всеки може да подкрепи любимеца си като гласува с sms на номер 1633 за Борислав, 1634 за Ваня, 1635 за Надежда и 1636 за Калоян. От един мобилен номер може да се изпращат максимум 50 sms-а, а цената е 1 лв. без ДДС за всички оператори.
 
През миналия сезон победител за първи път стана жена, Веселка Маринова. Дали сега №1 отново ще е представителка на нежния пол или мъжете ще покажат надмощие, ще стане ясно след броени часове.