Конярката Веселка е първата жена победител във "Фермата". Селското момиче много категорично победи Красимир на финала и грабна чека от 100 бона. 

Младата фермерка се показа като борбена жена и съвсем заслужено ще разполага с паричната награда. На нейна страна бяха почти всички отпаднали фермери, както и болшинството зрители, които не спираха да гласуват за нея през цялото време. 
 


Веселка взе 79% от зрителския вот, а от игрите 20 на 60 за нея срещу Краси. 

Драматичната сълзлива история на Веси накара всички да й съчувстват и вкупом да стискат палци да победи. Сочеха я като най-нуждаеща се от тази парична инжекция. Зрителите през цялото време бяха водени от съчувствие, което си пролича и при финалното гласуване. 
 

Веселка Маринова е на 22 г., от с. Борима, коняр. Майка на три деца от двама мъже. Тежкият физически труд е нейната стихия, а между семейството, заемите, кредитите и животните, за които се грижи, парите никога не стигат. Свикнала е да живее в спартански условия без ток и вода.

С първия си партньор Веселка се разделя заради злоупотребите му с алкохола и физически тормоз. С втория си мъж е щастлива, защото го е избрала „с разум“. Мечтата на младата жена днес е да има повече коне и собствен дом, тъй като семейството й дели покрив с родителите й.

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!