Пламен Богданов ще е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода", гласи новата мълва из коридорите на Нова телевизия.
Атрактивният плейбой все още договарял хонорара си, който никак не отстъпвал от този на друга от участничките в предстоящия сезон - Десислава.

Преди дни Пламен дори бил забелязан да се навърта из студиата в Нови Хан, което още повече подкрепя слуховете за участието му в Капките. 

Предвид ужасяващите гласови данни, които ни демонстрира през 2015 г., когато сподели из социалните мрежи клип в който се опитва да имитира Азис, пеейки големия хит "Хабиби", едно от нещата на който вероятно ще разчита Богданов е чаровната му усмивка, която е подплатена и с чисто нови бели зъбки, които не минава и ден, в който Богданов да не ги покаже, снимайки се в социалните мрежи. 

Из светските среди Богданов е известен с пиперлливия си език, а това неминуемо щяло да го вкара в скандал с журито и някои от участниците като Евгени Минчев, което карало продуцентите да потриват доволно ръце в името на високия рейтинг.