Ето с какво храни Кобилкина мъжа си
Излязоха пикантни подробности за аферата на Мария Илиева и Наско Колев
Преди 2 години семейната терапевтка от Ростов на Дон в сключи брак с гръцкия бизнесмен Такис Дретакис само 5 месеца след развода си с българския си съпруг Делчо, но изобщо нямала амбициите да е перфектната домакиня. Тя била убедена, че любовта на мъжа изобщо не минава през стомаха, а жените разполагат с други оръжия, на които те не можели да устоят.
В понеделник вечерта очевидци я забелязали в пицарията на италианския готвач Лео Бианки в Драгалевци. Наталия изглеждала доста неглиже – по анцуг, чехли и с небрежна рошава прическа. Оказало се, че сексоложката е от редовните клиенти на ресторанта, тъй като приятелски си побъбрила с персонала. Прозрачната найлонова торба, която носела издавала, че в нея има няколко пластмасови кутии. След като разгледала менюто, сексоложката си поръчала две порции телешко карпачо с рукола, микс от италиански сирена, а за десерт – пана кота с горски плодове. Наталия изчакала поръчката си на една от масите, опитвайки се да остане незабелязана заради непретенциозния си вид.
Последвайте ни
0 Коментара: