Наталия Кобилкина има ново амплоа от почти месец насам. Напористата рускиня вече го раздава не като секс специалистка, а като чародейка, владееща от „а” до „я” тайната на магьосничеството.

 Уроците по френски ласки, „вагинални възкресения” и анални оргазми отдавна спрели да й носят прилични приходи, а през семинарите й преминали де що имало мераклии за любовни уроци в страната. Клиенти вече напълно липсвали, макар че тя не спирала да се хвали колко добере вървят лекциите й по психология и секс. 

Наталия имала и личен мотив да се посвети в магьосничеството. Тя самата смятала, че около нея витае някаква черна енергия, която й пречи да забременее от гръцкия си съпруг Такис Дретакис. В типичния за рускините стил тя му обещала още преди брака да го направи щастлив и горд баща на три деца. Времето обаче минавало, а щъркелът така и не се отбивал през спалнята на младоженците. Същевременно тръгнали слухове, че гръцкият богаташ прескача като похотлив котарак по други женски кревати, за да задоволи нуждите си, докато благоверната му семинарства, пише "Уикенд".

Кобилкина се консултирала с няколко известни ясновидеца, които я успокоили, че на този етап не се дава край на връзката, но я посъветвали да върже мъжа си с едно хлапе. Тогава я осенила мисълта да се посвети на чародействия, та белким зачене. След като изчела наръч книги, почнала да дава и съвети в интернет пространството от рода на – как да се предпазим от негативната енергия, насочена към нас, как да разпознаем злобария, енергийния вампир и други подобни.  

„Аз пазя състояние на неутралност. Приемам хората такива, каквито са, защото не съм Бог, че да ги променям. Като усетя  срещу себе си лоша енергия, веднага почвам да си представям огледало със светлина и да връщам тази светлина към човека, който е насочил лошите мисли към мен. Дори си създадох молитва против злото: „Благослови ме, Господи! Запази ме от злото и ми дай вечен живот”. Казвам си я винаги мислено на глас. Това могат да го правят всички мои последователи. Така помагаме на лошия човек, на този който ни мрази. А за нас е важно да не се ядосаме, да останем емоционално стабилни. Молитвата е много силна и ми помага.  На хора, които са ме нагрубили или обидили, след това им се случва нещо лошо. Това въображаемо огледало за което говоря си върши перфектно работата. Злините им се връщат с лихвите. Тези, които ме обичат – на тях се случват хубави неща. Та се научих да раздавам опитности, да изпращам любов, когато ме раздразнят. Понякога, за да овладея агресията в себе си, се затварям в банята или в стая и започвам да псувам. Така изпускам напрежението. Негативните емоции боря с мантри и с пеене на песни. Агресията можем да преборим успешно с изпяването на буквата „а” продължително време... 

Много е важно да запазваме спокойствие. Съветвам: „Ако хората ви дават лайненца, върнете им цветенца”. Това ще рече, че ако някои ви обиди на тема красота, нарече ви грозна, веднага му отговорете, че той или тя са прекрасни, неотразими. Това правило лайненцата и цветенцата действа безотказно”, разкрива Наталия. Тя добавя, че подготвя семинар по чародействие на остров Крит и желаещите могат директно да я търсят по телефона. Рускинята обещава да повиши емоционалната интелигентност на записалите се, както и да ги отърве завинаги от негативната енергия, стреса и болестите, които те предизвикват. 

Въпреки това близки до секстригрицата издават, че тя рязко е занемарила секса, защото не намира много време за палавия Такис. Гъркът самият не бил очарован от способностите й в кревата, но нямал нищо против тя да допринася за семейния бюджет с различни видове абсурдни семинари. Бракът им преминавал през куп възходи и падения. При всяка по-дълга работна раздяла Наталия изпадала в паника, че благоверният може да й изневери, а кръшкането да му се услади до там, че да поиска развод.