Откакто роди близнаците си Ева Веселинова е на седмото небе от щастие, въпреки че грижите за двете й деца със сигурност не й оставят нито една свободна минутка, пише show.blitz.bg

Експанелистката на Гала в "На кафе" не спира да качва в социалните мрежи снимки на децата си, но много рядко споделя интимни подробности около личния си свят и всичко, което се случва в него. Този път обаче, красивата блондинка направи мъничко изключение.

В скорошен пост тя сподели, че с бащата на близнаците са разпределили грижите за тях и не разчитат на друг в отглеждането им. "Моите прекрасни деца. Толкова бързо растат, че направо не вярвам, че се случва пред очите ми. Времето препуска лудо, а аз се опитвам да се наслаждавам на всеки миг. Гушкам ги много и се надявам да мога да съхраня тези моменти в сърчицето ми, което ще се пръсне от любов. 

И да, не всичко е песен. Изключително трудно е! С баща им ги гледаме сами и нямаме нито 1 свободна секунда. Умората придоби съвсем други измерения... Но си заслужава!", пише Веселинова.