Най-младият илюзионист в света – 18-годишната Деница Петрова, която се занимава с фокуси от 3-годишна възраст, запали сцената на шоуто  „Гласът на България“ с нестандартната си професия и страхотно изпълнение. Хубавицата обаче продължава напред не само в отбор Графа, но и в сърцето на Калоян Николов, който зрителите припознаха като двойник на Джейсън Момоа, изиграл хал Дрого в култовия сериал „Игра на тронове“.
 

Искрата между Деница и Калоян пламва по време на кастингите на тъмно и двамата моментално са запознали семействата си. Връзката помежду им е толкова силна, че бургазлията вече покровителствено се обръща към Деница с „жена ми“, издават близки до участниците в музикално шоу номер 1.
Треньорите бяха буквално омагьосани от Деница.

„Можеш ли да направиш фокус – да накараш Влади да изчезне?“, попита закачливо Камелия.
„Колегите ще ти свалят много звезди, но аз ще ти помогна да станеш истинска звезда“, заяви Графа.
„Разпознаваемият тембър е най-ценното, което притежаваш. Ела в моя отбор да правим музика.“, призова Михаела Филева, а Лечев отсече: „Този хубав глас не го давай на никого, освен на мен.“ 

Извън бялсъка на сцените Деница Петрова има тежка съдба – майка й умира пред очите й, когато е едва на 6 годинки. Баща й се парализира в следствие на инсулт и тя поема семейния бизнес като водеща на шоуто.