Тв водещата Галя Пенева реши да си направи суперподарък за 50-годишния юбилей със скъпарска процедура за подмладяване, пише „Таблоид“.   Блондинката, родена на фаталния 13-и февруари, си е записала час в известна столична клиника по пластична хирургия за повдигане на задните части. За целта Гала ще се подложи на последния писък в естетичните процедури – лифтинг на дупето със силиконова плетка.  
Процедурата струва 5 бона, но блондинката е решила, че парите си заслужават, и без да се замисли, платила. Макар че младее в лице поне с десетилетие, Гала много държала и отзад да изглежда перфектна. Половин век живот обаче отпуснал мускулите на подкръстието.

Седалищните й части увиснали и заради няколко диети и свалянето на 10-ина кила. След като блондинката споделила желанието си с любимия Стефан, той пробвал да я убеди да не се подлага на излишни мъчения, защото изглежда чудесно. Капризната блондинка обаче настоявала на своето.
 
Последният метод на лифтинга не позволявал и белегът от операцията да слиза надолу, както се случвало с досегашните по-несъвършени манипулации. Гала окончателно решила, че ще се подложи на операцията, като разбрала, че ще лежи в клиника само един ден, а седмица след това ще излезе от къщи напълно възстановена и със супер секси дупе.