На 26-годишна възраст Галин сбъдна мечтата си – да има собствено жилище. Докато колегите му в бранша харчат хонорарите си за скъпи дрехи и коли, добричлията се оказала изключително далновиден и на свое име вече има 160 квадрата лукс имот в столичния квартал „Лозенец”, пише „Уикенд”.
Няколко месеца Галин избирал района, в който да си купи имот като първоначално искал да е в баровските квартали „Борово”, „Павлово” или „Манастирски ливади”, но в крайна сметка се решил да заживее в „Лозенец”.

Галин си е избрал южен апартамент, на 4-ти етаж, като жилището е с две спални и огромна трапезария, свързана с кухня. Имотът е завършен до ключ, в чисто нова сграда. И макар да е на пъпа на София комплексът е малка тиха уличка, където певецът няма да среща погледите на случайни минувачи и ще може да разчита на дискретност относно личния си живот. Освен с видео наблюдение, сградата се охранява и с жива охрана, като всеки месец за площите около нея се грижи градинар.

Наскоро в свое интервю певецът сподели, че през изминалата година не си е позволил никаква почивка единствено заради стремежа да изкарва пари, които да инвестира в жилището си. Той не искал да обвързва себе си или пък родителите си с какъвто и да е кредит, заради което всичко плащал кеш: от покупката на апартамента през ремонтните дейности по него и цялостното обзавеждане.

В тесен приятелски кръг брюнетът споделил, че мечтата му ще излезе около половин милион лева, тъй като само жилището изтъргувал за близо 200 000 евро. И въпреки че не бил претенциозен към обзавеждането, пълненето на 160 квадрата с техника и мебели също излязло доста солено.