Деси Слава и Джордан зарадваха почитателите на поп фолка с нов съвместен проект през януари. Песента е озаглавена “Дали ще те оставя” и е второ музикално предложение на изпълнителите за по-малко от три месеца, пише planeta.tv.

За разлика от чувствената балада “Ангелите плачат“, този път Деси Слава и Джордан залагат на типично за жанра парче – по-динамично, по-комерсиално и насочено към нощните клубове. И този път обаче те са безупречни в музикалния си избор, сочат първите коментари на феновете:

“Поредnият им хитов проект. Страхотна идея за видеото!“, “От първото слушане ме хвана. Уникални сте, браво!“, “Има някаква магия в гласовете им! Безумно много си отиват. Хит е, няма какво да говорим“, “Поредният ХИТ! Песента е страхотна, а клипа много оригинален. Когато най-малко очаквахме Деси показа, че няма да отсъства дълго. Поздравления за целия екип“, пишат меломаните, а гледаемостта, която проектът отчита в PlanetaOfficial в YouTube, също е показател за големия интерес към него - над 450 хиляди само за уикенд.

Четете още в БЛИЦ: Ексклузивно! Деси Слава с горещи признания как гледа Борис, разкри и няколко семейни тайни! 

“Дали ще те оставя” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е създаден от Петя Радева. Оригиналният видеоклип е създаден от режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Иван Иванов, а историята в него е пресъздадена от Анджелина Атанасова и Йордан Йорданов.