Кофа засъхнал цимент взриви напрежението между Паулина Ванегас и Сами Хоссни във вчерашния епизод на риалитито „Фермата: Нов свят“. Темпераментната хубавица за една бройка да скочи на бой, но фермерът на седмицата в отбора на богатите Иван Милин я спря навреме.

Конфликтът между треньора на знаменитости и Паулина ескалира край стените на мандрата на чорбаджиите, където той й направи забележка, че бави целия работен процес като мрънка и премисля по три пъти коя точно е нейната кофа.


„Идиот!“ бе най-милата квалификация, която Сами чу по свой адрес, преди Паулина да изсипе строителния материал в количката му. Националът по плуване започна да разбърква енергично, а Ванегас се разлюти, че пръснал в окото й.

„Ми наведи си главата тука, за да те покрия цялата!“, погледна я с насмешка Хоссни.

Страстите се нажежиха й на трапезата на чорбаджиите, където гласувха „за“ и „против“ коленето на овца. Мечтата на Ивайло Шопски да облажи с мръвка на четвъртия ден от престоя си в шоуто обаче бе попарена от мнозинството, което реши да пощади животното.

Това накара създателя на първото пътуващо читалище у нас да избухне за пореден път към Митко Караиванов, който е вегетарианец: „Значи ти зашитаваш правата на гейовете, но си против моето право да ям месо? Същият си като Саня, пречиш ми да ям месо!“.

„Поведението ти почва да ме дразни!“, констатира хладнокръвно Митко, а Шопски директно го предизвика на бой. Софтуерният милионер не отвърна на провокацията, но по-късно, работейки в банята, заяви пред Саня Борисова: „Ивчо е манипулатор от класа, но почне ли да интригантства по мой адрес, ще стане страшно!“