Тежащ 126 килограма готвач от Бостън свали 41 килограма за четири месеца и сподели препоръки си с тези, които искат да отслабнат. Историята му е публикувана от Eat This, Not That!

Хитър трик: Диетолог посочи как да ядете повече и пак да отслабнете!

Майкъл Скелфо каза, че е решил да отслабне поради проблеми с кръвното налягането и лошо емоционално състояние. Той си поставил за цел да свали 22 килограма за шест месеца, но успя да постигне желания резултат много по-бързо.

Диетолог съветва: Яжте това за закуска и няма да сбъркате

Мъжът започна да ходи много и да спазва строга диета, състояща се от голямо количество протеини и храни, богати на фибри. Американецът консумирал не повече от 1500 калории дневно. В същото време той се консултирал с лекар и внимателно следял здравето си.

Това е най-добрият зеленчук за отслабване

Благодарение на усилията му, сега той тежи 85 килограма. Признава, че се чувства много по-добре – има енергия и мотивация да продължи да отслабва. За тези, които искат да отслабнат, Скелфо съветва да се посветят напълно на процеса и да не спират да вярват, че всичко ще се получи. „Наистина трябва да стигнеш дъното по много начини, преди наистина да започне промяната. Поне при мен така се случи“, обобщи той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук