Грандиозен скандал с „Hell's Kitchen”! Източник от кухнята издаде потресаващи неща за предаването и шеф Виктор Ангелов!
При немотията, която тресе една трета от България, няма как шоу да си позволи да похабява продукти, за които обикновеният работник и над два милиона пенсионери могат само да мечтаят, негодуват анонимни служители под заплахата от уволнение.
„Решението е толкова просто – храната, с която състезателите се упражняват в ефир, да се заделя и дава на социални домове, например. Към кофите заминават калмари от 20 лева килото и миди „Сен Жак” от 80 лв. за килограм, докато сънародниците ни лапат хляб и зъби!”, ядосват се хората.
Според тях изпълнението на такова богоугодно начинание е законово уредено и това го прави лесно за осъществяване. „Съществуват т.нар. хранителни банки”, към които можем да отправим „рестото” от цялата кулинарна вакханалия. Трябва само някой да се заеме. Защо бабите и дядовците в някой старчески дом веднъж в седмицата да не похапнат качествени морски дарове, които струват повече от пенсиите им?”.
По думите им друг кусур на риалитито е лошата му организация. Продуцентите набират хора за публика в групи в социалните мрежи, като предлагат по 15 лв. за участие. Дотук добре. Лошото е, че на всеки мераклия за лени пари му отива целият ден във висене.
„Взе ни автобус към 13,00 ч., бяхме около 40 човека. Повечето бяха ученици, студенти или безработни жени на по 40-50 години, които си запълват времето с гледане на шоу, за което дори им се плаща. Интересното беше, че тези жени се познаваха, защото са ходили много пъти на подобни мероприятия”, сподели 21-годишната Даниела В., присъствала на снимките.
Когато автобусът пристигнал в Нови хан, където се снима риалитито, започнал преглед на хората кой трябва да се преоблече, кого да го гримират и т.н. Така публиката прекарала в автобуса три часа – от 13,30 до към 16,30 часа.
„Много се чака и е изнервящо. Въобще не си заслужава нито 15-те лева, нито мръзненето. Организацията им куца. Бях фенка на „Hell's kitchen”, но се разочаровах, особено след като видях как се хабят скъпи храни, вече не го гледам”, отсече Даниела.
Водещият шеф Виктор Ангелов пък се държал доста надменно и дори не казал „здравейте” на ентусиастите, които реално са част от предаването и тестват храната. Той минал край тях с гордо вирнат нос. За да отбият номера, организаторите подхвърлили на зрителите по един бургер, който, по думите им, не ставал за нищо. „Беше ужасен, кюфтето беше прегоряло на въглен, а доматът имаше вкус на пластмаса.
Цялото предаване е режисирано, сценаристката казва кой какво да каже на публиката. Даже не чувахме какво говорят участниците и шеф Ангелов. Беше наистина „Кухнята на Ада”! Не им завиждам на участниците въпреки 100-те бона награда, която очаква победителя”, заключи потресената Даниела.
Последвайте ни
0 Коментара: