Певицата Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята за клипа на песента "Антилопа" от украйнски певици, пише в. "Телеграф".
Кражбата разкриха меломани на женското дуо "Никита". В клипа на провокативната нова песен на Тита изпълнителката се среща със своето алтер его и след като се въргалят в чаршафите за известно време, сядат да вечерят от двата края на дълга маса. Едната Тита е облечена в червена рокля, а другата - в черна.

На масата има различни плодове, като ябълки и грозде, но и сурово месо - пържоли и сърца. Между краката на притежателката на червената рокля се крие пухкаво зайче, което се появява в няколко кадъра. Фурията има и няколко сцени, в които захапва суровите късове месо.

Видеото към песента "Искусаю" на украинките "Никита", което е пуснато през 2011 г., е абсолютно същия сюжет, като една от певиците също е с червена рокля. Другата обаче е в бяло, вместо в черно, както и в родната версия. Голямата разлика тук е, че храните по масата са доста по скъпи от родните - черен хайвер, стриди, папая, но и сурова пържола, която една от певиците смело захапва. Зайчето между краката на дамата с червена рокля също е на линия.