В периода 1-3 март Fashion Days провежда кампанията “Hello Spring”. Пролетта е съвсем близо и е време да обновим гардероба си. В този период компанията ще предложи отстъпки на голямо разнообразие от продукти.
Освежи визията си за пролетта! Днес ти представяме няколко красиви предложения, които намерихме на fashiondays.bg

Харесваш ли рокли на цветя?

Флоралните елементи ще са топ тренд и през пролетта на 2017. Роклите на цветя са класика за топлите месеци. Вдъхват настроение и живот във визията на всяка дама. Почти няма жена, която да няма поне една в гардероба си и да не обича да я носи през този период на годината. Избраните модели са на Closet London. Красиви, стилни и подходящи за всеки повод!  Влез в онлайн магазина и избери размера, който ще ти пасне най-добре и добави в количката. ;)Виж роклята тук!Виж роклята тук!Виж роклята тук!

Чантата – важен моден атрибут

Както знаем, чантата е много важен аксесоар за всяка дама. Изборът на подходящата чанта, винаги е свързан с тоалета. Избрахме да допълним пролетната визия от прекрасните рокли с малка бежова или черна чанта с флорални елементи. Черните чанти са на New Look, а бежовата е на Coccinelle.

 

Размери: 16 x 25,5 см 
Разстояние от върха на презрамката до чантата: 58 см  
Виж чантата тук!Размери: 14,5 x 20 x 7,5 см
Разстояние от върха на  презрамката до чантата: 57 см
Виж чантата тук!Размери: 20 x 27 x 12 см 
Разстояние от върха на презрамката до чантата: 68 см
Виж чантата тук!

Размерите са приблизителни!

Завършете пролетната си визия с елегантни обувки с ток Zee Lane.

Обувките са с остър връх и с приблизителна височина на тока от 8 см (черните) и 9 см (бежовите).Разгледай модела тук!Разгледай модела тук!