Независимо какъв цвят върху главата си носи, сръбската фурия Йелена Карлеуша всячески се опитва да докара визията на българската певица Андреа и ако има как – дори и лицето й би взела на заем. В момента Йелена е с платинено руса коса и когато си слага слънчеви очила, съвсем спокойно може да я объркаме с родната блондинка, пише Хот Арена.

Разглеждаме снимките на Карлеуша, тъй като скоро за нея нищо не бяхме чували, и какво да видим по-надолу. Наскоро е била с розова коса. Странно откъде е взела идеята? Може би от Андреа, която се боядиса в този цвят за снимките на клипа към песента й „Строго забранено“ със Сузанита?


Справка сочи, че двете красавици отново са били с един и същи цвят на косата и то отново по едно и също време.

Преди две години сигурно си спомняте какво се случи. Тогава двечките бяха със сини коси и сръбкинята обвини нашенката медийно, че е откраднала имиджа й. Всъщност сестрата на Ким Кардашиян – Кайли, боядиса в синьо гривата си най-напред, а Йелена се взе насериозно и се заблуди, че създава модни трендове.

Дори накрая се оказа, че мацката от западната ни съседка била, меко казано, обсебена от Андреа, така че коя – коя копира?