Красивата и талантлива Марина Георгиева е новата Мис София. Тя бе коронясана на пищно тържество в столичен клуб. Марина Георгиева е естествено красива и няма грам силиконови корекции по себе си за разлика от Тамара Георгиева, покрай която се завихри дискусията как трябва да изглежда една истинска Мис.

Марина вече има един успех от конкурс за красота. През 2016 година тя грабна титлата „Мис Родопи” и получи възможността да замине за Китай, където да заснеме рекламен клип за киселото мляко.

Интелигентна, чаровна и талантлива - Марина доста се различава от болшинството представителките на подобни конкурси и още отсега ѝ предвещават голям успех на конкурса за титлите Мис Вселена България и Мис Свят България. 

Красавицата е завършила театрален колеж "Любен Гройс" при основателя на наградите "Аскеер" Георги Новаков и със сигурност не е от типа кандидат миски, които на въпроса за какво ще се борят, отговарят - "ми за световен мир" . Освен с театър и мода, тя се занимава и с музика и сама измисля мелодията и текста на песните си. Но талантите ѝ не свършват дотук. От две години Марина е треньор по канго джъмпс и е истински гуру в интернет за здравословното хранене.