Известната родна актриса и певица Биляна Петринска роди момченце миналата седмица на 44-годишна възраст. Звездата на „Народния театър“ така и не сподели кой е бащата на малкия Адриан, като единствено загатна, че е бизнесмен, високопоставена фигура. „Галерия“ твърди, че е разкрила кой е мистериозният мъж до Биляна Петринска. И се оказа, че не е никак случаен.

Ето от кого роди Биляна Петринска! (Ексклузивни снимки)
 
Биляна Петринска роди син от директора на Столичен автотранспорт Стилиян Манолов. Той е шеф на автобусен гараж „Дружба” от няколко години, а преди това дълго време е живял в Италия. Манолов разполага с доста добри финансови възможности и е мечтана партия за всяка жена.


 
С Биляна са заедно от близо 2 години. По молба на Манолов, Петринска досега не е коментирала отношенията им и пази в тайна името на бащата на детето си.

Близки до шефа на Столичен транспорт го описват като бохем, ценител на женската красота и пътешественик. Повечето дори са учудени как Петринска е успяла да го „върже“ с дете.
 
Биляна дълго време кри за бременността си, като в актьорските среди предполагаха, че наедрелите й форми са следствие на запуснатост. В края на миналата година актрисата призна, че чака бебе, а на 9 май съобщи в социалната мрежа благата вест.
 
„Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Ти беше моя блясък и озарение цели 9 месеца. Това бяха най-вълшебните и щастливи дни през целия ми 44-годишен живот. С любящия ти татко ще направим всичко по силите си, за да растеш здрав и щастлив, да имаш шарено детство и да станеш достоен, креативен и свободен Човек!“, написа Биляна.
 
Манолов реши да не раздухва новината в своя социален профил, но бил неотлъчно до актрисата и сина им.