Атрактивен пилот и кралица от конкурси за красота печели огромна популярност със снимките на бляскавия и вълнуващ живот, който води. 21-годишната красавица вече има над 48 000 последователи в Инстаграм, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Ана Пола Сеспедес от Асунсион, Парагвай, редовно публикува снимки как се готви за излитане в пилотската кабина и как управлява самолет високо в небето.
 

 
Много други нейни фотоси пък показват как се забавлява на плажа и как е затрупана с подаръци за 21-ия си рожден ден.
 
Ана управлява самолет King Air F90 като втори пилот с баща си и Cessna 152 самостоятелно. Започнала да се обучава за пилот веднага след като завършила училище преди две години. Тя решила да следва стъпките на баща си.
 


„Възхищавам му се откакто бях малка, той също е пилот и наистина го уважавам. Щом навърших нужната възраст, когато можех да започна курсовете, го направих, защото това беше моя мечта“, споделя Ана.

„Готиното на това да си пилот е, че можеш да опознаеш толкова много места и понякога си на повече от едно само за ден, което е много хубаво“, добавя тя.
 

„Опитвам се да покажа най-доброто от всеки полет на снимките си, моите всекидневни приключения и малка част от себе си докато живея живот, който наистина оценявам“, разкрива Ана.

Девойката, която редовно участва в международни конкурси за красота и понякога е модел на бански, споделя своите съвети към тези, които се интересуват от кариера в авиацията: „Пътувам с различни хора всеки ден, което е наистина хубаво, най-вече бизнесмени. Всичко е възможно и няма нищо, което да не можете да постигнете. Вие сте един на милион и това ви прави изключително човешко същество, винаги вярвайте в себе си“.

 
Превод и редакция: БЛИЦ