Ники Валентина Роуз, моделът с най-големия бюст във Великобритания, накара всички да обръщат главите си след нея, когато излезе в Манчестър по време на празниците, пише "Мирър". 26-годишната англичанка реши да се наслаждава и да се отпусне на Коледа, носейки ефектна розова рокля, която в никакъв случай не може да побере огромните й гърди.

Освен по улиците, Ники вече си е спечелила много фенове и в мрежата, благодарение на впечатляващия си бюст, който бе увеличен до гигантския размер 34NN.


Според съобщенията в медиите в страната, британската моделка е изхарчила 68 хил. паунда за пластични операции, за да постигне бюста на мечтите си.Но звездата, която е от Кенсингтън, Западен Лондон, е била предупредена, че екстремните й операции могат да доведат до проблеми със сърцето, включително болки в гърба и умора.

"Това, че имам тези големи гърди, ме прави по-щастлива, - това е нещо, което винаги съм искала", споделя Ники - разкривайки, че планира да увеличи бюста си още повече."Аз съм единственото британско момиче, което живее във Великобритания и има най-големите импланти и най-големите гърди", продължава тя.

"Но те наистина ми пречат, когато шофирам или правя някои други неща", добави тя.Ники също така признава, че й е трудно да спи по гръб, понеже гърдите й я карат да се чувстват сякаш има  „някой, който е седнал върху мен“.

Превод и редакция: БЛИЦ