Необичайна случка стана в епизода на "Стани богат", който бе излъчен по БТВ. Една от участничките - Кремена Димитрова, не успя да постави добре чашата си с вода на масичката, стояща между нея и водещия, тя падна и се счупи.

Това леко смути нея и Михаил Билалов, но опитният актьор бързо излезе от ситуацията и я успокои: "На добре е. Няма страшно. Носи щастие. Играем "Стани богат", а току-що счупихме чаша".

Димитрова отговори на първите шест въпроса преди сирената в студиото да прозвучи, което означава, че играта й ще продължи в следващия ден.

Преди нея страхотно се представи млада участничка на име Надежда Макавеева. Тя отговори на първите осем въпроса без да използва жокер, а любопитното е, че на следващите два се допита не до един, а до двамата си родители. Първо се обади по телефона на майка си Екатерина, а баща й Николай бе жокерът й в студиото. И двамата бързо я насочиха към правилните отговори.

Надежда показа солидни знания в много разнообразни тематики и стигна до въпрос за 20 000 лева, на който обаче сгреши и си тръгна с втората сигурна сума, която заключи - 5000 лева.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук