През настоящата седмица ви очаква низ от приятни събития и незабравими романтични преживявания.  Тези дни можете да срещнете любовта далеч от дома си, което ще създаде известни проблеми. Но по-вероятни са съдбоносните промени към по-добро, затова смело тръгнете към новото, и не се страхувайте от моментните затруднения.

ОВЕН
 Напоследък сте съсредоточени в мисли за работа и кариера, и съвсем сте изоставили романтичните дела. А според вашия любовен хороскоп точно през настоящата седмица сте изключително привлекателни за противоположния пол. Възможно е да се случат много неочаквани неща. Не се изненадвайте и бъдете готови за всичко! Тези дни може да ви споходи чувството на самота. Вероятно човекът до вас няма толкова свободно време, колкото вие? Постарайте се да намерите любимо занимание, тогава часовете ще преминат по-лесно.ТЕЛЕЦ
 Ако в деловата сфера през настоящата седмица вие сте лидери, в личния живот трябва да се примирите с второстепенната роля. Дори не си и помисляйте да демонстрирате превъзходство. Споделете радостта! Подходящо за случая ще бъде малко семейно парти. Напълно възможно е тези дни новите запознанства да не преминат по сценария, на който разчитате. Бъдете подготвени за всякакви необичайни ситуации!

БЛИЗНАЦИ 
 В началото на настоящата седмица усамотението ще стане ваш верен спътник, който ще позволи да намерите много решения. През работните дни е по-добре да не си уреждате срещи, но уикендът ще бъде повече от успешен за подобни начинания. В момента определено е необходимо да разредите емоционалното напрежение. Така че не си го изкарвайте на любимия човек, а намерете по-безопасен начин за отпускане на стреса. Конфликтите са съвсем излишни на вашата връзка!

РАК 
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица особено ценена във вас е загадъчността. Ако нямате сили да промените себе си, поне намерете съответстващи приятели. Направете нещо необичайно, което никой не очаква! Не се съмнявайте, ще бъдете разбрани правилно! Тези дни ви изпълва сила и енергия. Насочете я към делата си, но не забравяйте да отделите необходимото внимание на любимия човек. И ако има моменти, в които той е потиснат, помогнете му да излезе от това състояние!

ЛЪВ
 През настоящата седмица трябва да посветите своето внимание изцяло на любимия човек. Не подценявайте способностите си! За него това е изключително необходимо. Постарайте се да постигнете душевно равновесие, тъй като в противен случай е напълно възможно да изплашите птицата на щастието с необмислените си постъпки. Дори да ви е тъжно, съберете сили и се проявете от най-добрата си страна. Периодът е много важен за създаване на желаното впечатление. Почивните дни обещават интересни срещи, ако, разбира се, благоволите да излезете от къщи.

ДЕВА 
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица ви предстоят интересни запознанства, откриващи за вас съвсем нови хоризонти. Не пропускайте, появилата се възможност за осъществяване на отдавнашната ви мечта за промяна! Тези дни се постарайте да не разваляте личните си отношения в името на нова приказна любов, за да не изпитате внезапно и горчиво разочарование. Просто погледнете отблизо любимия човек и със сигурност ще откриете в него съвсем ново и привлекателно качество!

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ВЕЗНИ 
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица вие успявате да изпълните най-съкровената си мечта, като спечелите сърцето на любимия човек. Постарайте се да проявите повече нежност и топлина в общуването с него. Бъдете стремителни, но без да се натрапвате и не се съмнявайте, че ще постигнете желаната цел. При срещите с нови хора е напълно възможно да изпитвате твърде противоречиви емоции, които определено пречат за продължаване на общуването. Така че посветете тези дни на себе си, а не на очакването да ви позвънят!

СКОРПИОН
 През настоящата седмица пламъкът на вашите страстни чувства се отразява в любимия човек, като в огледало. А през романтичния уикенд ще почувствате и безкрайността на истинското щастие и радост. Това са дни, изпълнени с нежност и топлина. Насладете им се! Сега вие привличате към себе си като магнит добрите хора. Така че непременно вървете на срещата с интересния за вас човек. Бъдете уверени, че няма да съжалявате!

СТРЕЛЕЦ 
 През настоящата седмица ви очаква низ от приятни събития и незабравими романтични преживявания. Постарайте се да освободите времето си от странични дела и задълженията, за да се посветите изцяло на любимия човек. Тези дни можете да срещнете любовта далеч от дома си, което ще създаде известни проблеми. Но по-вероятни са съдбоносните промени към по-добро, затова смело тръгнете към новото, и не се страхувайте от моментните затруднения.

КОЗИРОГ 
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица хладината в отношенията ви с любимия човек постепенно изчезва. Вие ще почувствате колко скъпи и близки сте един на друг, и отново ще постигнете взаимно разбиране. Запознанствата тези дни е малко вероятно да бъдат продължителни, тъй като в момента сте твърде затворени за общуването с нови хора. Така че най-добре е да останете в познатия приятелски кръг.

ВОДОЛЕЙ 
 През настоящата седмица вашият позитивизъм определено ще помогне да се запази мирът в отношенията ви с любимия човек. Бъдете отворени за всякакви авантюри, направете на партньора си романтична изненада и до уикенда всички кавги и разногласия ще бъдат забравени. Ако сте готови за нова връзка, проявете инициатива и сами потърсете интересни запознанства. Доверете се на интуицията, тя няма да ви разочарова!

РИБИ 
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица съществуват и поводи, и условия за романтични преживявания. Но имате ли нужното настроение? Вие ще бъдете господари на положението, ако не си позволите отегчение, или по-лошо, да паднете духом. Сега не е най-доброто време за такива обрати! Постарайте се да не обръщате внимание на дребните проблеми в отношенията си с любимия човек. И тогава тези дни ще преминат без неприятни инциденти, в позитивна насока.