Всеки сънува. И ако запомниш съня си, това  може да ти подскаже как да действаш, какво да направиш. Необходимо е обаче СЪНЯТ ТИ да бъде правилно разтълкуван.

Много пъти кошмари  в съня ни могат да ни предупредят  за нещо – добро или лошо – което предстои.  Ако пък сънуваме сън, който се повтаря , нищо чудно да се оправдае в действителния ни живот.

Една моя приятелка все сънуваше, че се задавя и го тълкуваше като послание, че трябва да престане да пуши. Тя наистина спря да пуши и кошмарите в сънищата й бързо изчезнаха. В този случай организмът й  е изпращал предупредителни знаци  чрез подсъзнанието относно нейното здраве.
Ето друга показателна  история свързана с предсказателен сън!!!!!!!!!!!!

Но за всичко което сънувате можете да си направите сами справка и тълкуване ако се запознаете с току-що излязлата книга ДЖОБЕН СЪНОВНИК на  издателство Слънце. Там веднага ще откриете примери които са разтълкувани по всичките правила на съновидението.


Например, ако Се намираш  в АСАНСЬОР и той се движи нагоре е на хубаво, а  надолу е на зле.

БЕБЕ  ако се появи в съня ти , означава помощ от  приятели. Ако бебето или бебетата са болни,  някой, на когото имаш доверие, те мами. Трябва да си внимателен в деловия си живот и в любовните авантюри, ако сънуваш болни или безпомощни бебета. Да видиш ходещо бебе, предсказва внезапна независимост. Ако в съня си видиш много бебета, очаквай да те споходи  голямо удовлетворение и да бъдеш щастлив.

Ако с БИЖУТА се кичиш  насън , е предупреждение, че не трябва да си  толкова импулсивен в действията си. Да даваш или получаваш, да купуваш или продаваш бижута в съня си, предвещава късмет в домашните и любовните  взаимоотношения. Да откраднеш украшение, означава, че трябва да обърнеш внимание на своите бизнес дела.
 
БОКЛУК ако сънуваш, ще постигнеш успех, за какъвто не  си и мечтал. Пристигат внезапни пари за които не си се трудил, или те очаква наследство.

ВРАТА ако сънуваш че е отворена , особено ако се отваря навън към панорамна гледка, предвещава сбъдване на най-съкровените  желания. Затворената или заключена врата – ще съжаляваш  заради пропуснати възможности. Ако виждаш много врати, те символизират избор между няколко добри перспективи.

Гривна - ако тя е здрава,  символизира съюз и партньорство. Също предвещава началото на благоприятен  период. Ако  е счупена-  партньорството е към края си.

Договор да сънуваш, че подписваш предсказва, че повишението ти е неизбежно. Ако отказваш да подпишеш договора, повишението ще е много по-голямо, отколкото си очаквал.

Така че, ако имате желание да следите постоянно вашите сънища, достатъчно е да се пресегнете към „Джобен съновник” и всичко ви става ясно.

Силвия РАДЕВА