Фолк звездата Камелия изпадна в екзистенциална криза в „Гласът на България“ след двубоя на ирландеца Крис Макартър с дрезгав тембър и гласовитата Мария Величкова.

„Чудя се дали да се гръмна, или да се напия, за да мога говоря?“, извика тя след епичното изпълнение на Piece of my Heart на Джанис Джоплин. Ирландецът вложи много първичен нерв в изпълнението си, но вокалното надмощие на Мария се улавяше с просто ухо.

„Крис, ти си много готин и имаш силно желание, но Мария е нещо извънземно, още се ядосвам, че не е в моя отбор!“, въздъхна Лечев. „Всички жени, които се казват Мария, са много огнени, особено тази Мария на сцената“, направи закачка с името на жена си Графа.   

По време на репетициите Макартър пожела смяна на парчето, защото намираше избраното от Камелия за много „старо и еднопластово“. Завоят към Джанис Джоплин накара ирландецът да си отдъхне. „Обичам тази песен. Израснал съм с нея, родителите ми я свиреха“, призна той, а на репетициите Камелия се хвана за главата: „Супер сте! И горко ми на мен!“.

В крайна сметка огън момичето на фолка избра към нокаутите да продължи Мария, която се разплака от вълнение и мъка за Крис в бекстейджа.