Oвен –Днес се чувствате добре, но не се натоварвайте с отговорности. Няма значение, че не всичко ви е по вкуса. Посетете роднини, срещнете се с приятели, с които скоро не сте се виждали. Добър ден за установяване на контакти.

Телец – Днес сте готови за работа. Най-важното е да не правите две неща едновременно. По-добре се организирайте и нещата ще потръгнат. Не се опитвайте да угодите повече на другите, пренебрегвайки себе си.

Близнаци – Днес сте напрегнати и не сте идеална компания. Най-добре би било да прекарате времето си у дома или в уединение. Вечерта можете да се отпуснете с хубав филм или музика, да си позволите малки удоволствия.

Рак –Вие сте напрегнати, но се отпуснете. Използвайте времето разумно, за да „презаредите батериите“. Ако сте стресирани, изключете телефона си днес. Опитайте се да не се тревожите за това, което другите казват. Прекарайте вечерта с приятели или партньора си.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Лъв – Днес сте доволни от себе си. Опитайте се да не се изнервяте от финансовата ситуация. Бъдете мили с партньора си. Постарайте се да прекарате възможно най-много време със скъпи хора. Ще се почувствате добре.

Дева –Имате много работа, но се постарайте, да се организирате колкото можете по-добре. Опитайте се да не харчите твърде много пари за дребни неща, от които нямате нужда. Внимавайте на кого давате пари назаем.

Везни – Днес нямате достатъчно енергия. Не прекалявайте. Правете само това, което трябва да направите. Направете и всичко възможно да не се притеснявате какво ще кажат другите за вас. Гледайте на вас да ви е добре.

Скорпион – Подобрете отношенията си с другите, особено с партньора си, ако имате връзка. Днес не гледайте само собствения си интерес. Бъдете полезни на другите. Купете си нова дреха. Направете усилие да се поглезите малко.

Стрелец – Чувствате се добре на работа, но не се преуморявайте днес. Използвайте тази седмица, за да се погрижите повече за себе си. Не пренебрегвайте удоволствията, въпреки че имате много задължения. Поставете себе си на първо място.

Козирог – От следобеда ще усетите прилив на енергия и позитивизъм. Забавлявайте се днес и не се тревожете за дребните неща. Прекарвайте повече време с партньора си. Комуникацията с другите е отлична.

Водолей – Имате много идеи, но бъдете практични днес.  Не показвайте нервност пред другите, а се организирайте по-добре. Ако не сте сигурни в решенията си, попитайте член на семейството за тяхното мнение.

Риби – Днес сте по-чувствителни от обикновено. Не се разстройвайте, понеже не всичко е както сте планирали. Гледайте си работата, ще ви е по-лесно. Съсредоточете се върху спестяването. Днес не е ден за пилеене на пари.

Ивелина Пенчева за tribune.bg