Старанието на лъва ще му помогне да избегне конфликт в любовното гнездо. Близнаците ще изпитат неописуема и странна гама от чувства, която може да ги накара да онемеят. Вижте какво ви вещаят звездите:
Овен 
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза.


Тези 5 зодии са най-добрите, защото…

Телец
Днес звездите ви препоръчват да се доверите на своята интуиция и да я следвате безпрекословно, дори и здравият разум да намеква или да казва, че всичко може и трябва да се върши по съвършено друг начин. След това ще имате възможност да сравнявате какво се е получило и какво би могло да се получи.

Близнаци
През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от чувства , която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна реч. Не крещете прекалено страшно – разбира се, че са виновни пред вас, но няма защо да усложнявате нещата. Напълно достатъчно е, спокойно да обясните на провинилия се член на семейството, какво и как трябва да се направи.

Рак
Днес към вашия любим човек може да се присламчи някой друг. Едва ли това ще ви хареса, но място за притеснение няма да има до момента, в който дар проявите своята ревност. По-добре поговорете с любимия за този трети като за забележителен човек. Вашето внимание ще бъде оценено много повече, отколкото ревността. 

Лъв
През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя любим човек. Много е вероятно да се окаже, че точно вие сте човекът, който може да ги реши. Приятелите са много скъпи за него хора и ако застанете близо до тях, той ще ви цени и повече, и по-силно.

Зодиите, които никога няма да ви излъжат, колкото и болезнена да е истината!

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност не само за вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не трябва да пришпорвате събитията, да проявявате нетърпение и да потискате обкръжаващите ви. Забавянията в работата не трябва да ви притесняват. Те няма да ви попречат да достигнете целта , ако не започнете да нервничите и не допуснете куп грешки. Възможно е преодоляване на различни отдавнашни разногласия с деловите партньори, които в крайна сметка ще разберат, че на вашето мнение може и трябва да се доверят. Неочаквана среща ще ви накара да се замислите , доколко обмислени и верни са били взетите неотдавна от вас решения, отнасящи се до личния ви живот. Сега е все още възможно да обмислите всичко и да се откажете. 

Скорпион
Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днес тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свой адрес.

Стрелец
Кръгът ви на общуване стремително се разширява, сдобивате се с нови познати, намирате нови делови партньори, съмишленици и съюзници. Оригиналните ви идеи ще бъдат добре приети и няма да е трудно да си осигурите подкрепата на влиятелни хора, както и да намерите инвеститори и спонсори. Всичко ставащо има само един минус, но той е доста значителен: Вашата „половинка” ревнува. Ако все още не сте намерили своята любов, трябва да сте по-внимателни. Към вас сега проявяват внимание много хора, но няма да е лесно да си дадете сметка, кой от тях наистина е интересен.

Тези 6 знака са най-големите лъжци на зодиака!

Козирог
За вас денят няма да бъде много успешен, но пък, за сметка на това, спокоен. Звездите ви съветват да го прекарате в обкръжението на своите близки, готови да споделят вашите грижи и тревоги, да ви изказват своята подкрепа, или просто да споделят вашите интересни занимания. Нужна ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е подходящо за неприбързани разговори, кулинарни експерименти , дребни домашни работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Днес вашият най- добър приятел може много силно да измени отношението ви към вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” - казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите. 

Риби
Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този ден започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.