Петък може да бъде доста напрегнат ден, защото различни новини и събития ще ви натоварват с негативни преживявания или емоции. Драмата в живота на хора, които познавате ще ви накара да осъзнаете колко непредсказуем е живота и колко безсмислени се оказват понякога нашите планове.

Неочакван обрат и голяма промяна за 3 знака през ноември


Днес бъдете внимателни във всичко свързано с документи и с финансовите си дела. Ако възникнат грешки или преживеете загуба, вината за това ще бъде основно ваша.

Днес конкретно събитие ще провокира вашето търпение и може да ви предизвика към конфликт, от който няма да излезете победители.

Търсете опора и приятни преживявания с хора, които са ваши приятели или роднини, независимо че живеят надалеч от вас. 

Овен
Това е ден, в който да помислите за образованието си. Никога не е късно да се образоваме повече или дори да започнем отначало.

Това за двете най-зли зодии

Телец
Това е ден, в който е добре да покажете класа. Дори да не се налага да посещавате някакво специално събитие - бъдете неотразими за себе си.

Близнаци
Днес не се подлъгвайте по разкази на ваши познати. Хората са склонни да преувеличават. Действайте според конкретните обстоятелства, които касаят само вас. 

Рак
Днес е ден, в който работата, приключението и почивката ще се комбинират по един интересен и полезен начин за вас. Опитайте се да се възползвате максимално от ситуацията.

Лъв
Това е ден, в който да помислите за ново занимание. Ако рутината ви измъчва значи вече трябва да намерите ново хоби, а защо не и - работа.

Дева 
Днес е добре да се замислите за някои от навиците ви. Колкото и да са ви приятни, някои от тях истински ви вредят. Бъдете мъдри.

Везни
Днес не потъвайте в самосъжаление. Има някои сериозни предимства на ситуацията, в която се намирате - намерете ги.

Скорпион
Това е ден, в който няма да сте във върхова форма. Това е една добра причина да намалите темпото и да започнете почивката по-рано от планираното.

Стрелец
Това е ден, в който геройски ще се справите с неочаквано препятствие. Ще узнаете за ваши неподозирани качества, които е добре да развиете.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Козирог
Днес не оставяйте на случайността да определя развоя на събитията. Може да се намесите сериозно и да наложите волята си.

Водолей
Това е ден, в който ще се развихрите. Може да си вземете и работа за вкъщи. Не спирайте вдъхновението си.

Риби
Това е ден, в който да протече изцяло по вашите планове. Може и изобщо да няма такива. Просто правете, каквото ви се иска и нищо друго.